тел: (0542) 79-25-79
066-151-20-08
066-329-36-80

Головна
Контакти

ФУРШЕТ

Що таке фуршет?

       Одним з різновидів банкету є фуршет. Слово "фуршет" — пряме запозичення з французької мови і в буквальному перекладі означає "на вилку", а саме: Фуршет (фр. fourchette — вилка) — спільний прийом їжі, коли запрошені їдять стоячи, вільно вибираючи блюда і напої, обслуговуючи себе самостійно і використовуючи як столовий прилад переважно вилку.

       Основу фуршету складають різноманітні холодні закуски - канапе, тарталетки, талери. Але може бути зроблено виключення і ряд блюд подадуться в підігрітому вигляді.

       Фуршет - це мінімум зайнятого простору для столів з різноманітними блюдами і максимум вільного місця для спілкування. Зберігаючи усі переваги банкету, фуршет відрізняється особливим комфортом для Ваших гостей. Організація фуршету - оптимальний вибір для неформального спілкування.

Переваги

       По-перше: фуршет дає можливість запросити значно більше гостей, чим може розміститися за обіднім столом. По-друге, на банкеті такого типу кожен обслуговує сам себе, і Вам не доведеться стежити за наповненістю тарілок гостей. І по-третє, під час таких прийомів зазвичай панує невимушена обстановка. Гості групуються по інтересах, переміщаються по залу, самі обирають блюда і напої, розставлені на столі, їдять і п'ють, спілкуються. Вам не доведеться переживати кого і з ким посадити за обіднім столом: тут кожен вибирає кампанію до душі. Оригінальність і зручність фуршету полягають ще і в тому, що завдяки різноманітності блюд, які ви пропонуєте, кожен з гостей може знайти що-небудь за своїм смаком.

       Фуршет є невід'ємним атрибутом презентації, виставок, ділових переговорів і конференцій. Також частенько використовують цей вид заходу для проведення корпоративних заходів. Скрізь, де потрібний багато простору для бесіди, і культурно-розважальної програми.



ПРОПОЗИЦІЯ ПО ОРГАНІЗАЦІЇ ФУРШЕТУ НА 10 ПЕРСОН
ТРИВАЛІСТЮ 0,5-1 ГОДИНИ (380 гр. ЇЖІ НА 1 ПЕРСОНУ)


ПРОПОЗИЦІЯ ПО ОРГАНІЗАЦІЇ ФУРШЕТУ НА 10 ПЕРСОН
ТРИВАЛІСТЮ 1-1,5 ГОДИНИ (490гр. ЇЖІ НА 1 ПЕРСОНУ)


ПРОПОЗИЦІЯ ПО ОРГАНІЗАЦІЇ ФУРШЕТУ НА 10 ПЕРСОН
ТРИВАЛІСТЮ 1,5 ГОДИНИ (560 гр. ЇЖІ НА 1 ПЕРСОНУ)
  @Mail.ru